Eladás Villa, batumi, Batumi, Grúzia, 220-42z Airport Highway

Eladás - Cod. 36087

  • Tipus: Villa
  • Terület: 150 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 3

Kínálunk egy luxus villa oldalon úgynevezett "Batumi Villas". 1 perc alatt sétálhat a strandra gyalog. Mindössze 300 méterre van a Batumi tengerparttól. A nemzetközi Batumi repülőtér 1 km-re található. Metrocity bevásárlóközpont, luxus szállodák és rezidenciák, mint például a Europhia Hotel, a Whitesails, a Batumiview, a Metrocity Residences pedig 1 km-en belül van. Emellett lesz közvetlen aszfalt út a tengerparton, amely elhalad a helyszín előtt.
 
A környék nagyon csendes, zöld és mandarinfákkal teli. Webhelyünk elszigetelt, parkosított terület. Minden villáinknak háztáji és kerti kertjük van. A privát kertek és a helyszín többi része parkosított lesz. Minden villának saját tetőteraszuk van a belső lépcsőkből.

Saját autógarázsod van a villaodban, és további parkolóhelyek vannak a helyszínen. 24 órás CCTV kamera megfigyelő és biztonsági személyzet biztonsága mindig készen áll.

9 különálló villa és 1 külön villa található, összesen 19 villa. A villák 150 nm-esek és a tetőterasz 43 nm. Ön is a kertjében 39 és 85 nm között van. 2 hálószoba, 1 nappali, 2 fürdőszoba, 1 konyha, 1 garázs, 1 erkélyes szoba és 1 terem a villa tervében. Teljesen szabadon tervezhetsz benne, megváltoztathatod a fal helyét, ahogyan azt szeretnéd.

A Batumi Villas nagyon jövedelmező beruházás. Pesszimí tikusan megtérülési időszak 9 éves és 6,5 éves napi bérleti díjjal. A napi bérleti díj is az Ön számára. A távollétében napi bérleti díját a villákra adhatjuk.
Van egy új fizetési tervünk, amely kizárólag cégünk számára különleges! 50% előleget fizethet, a fennmaradó összeget pedig az építés után.

Az 1 nm-es fekete hasított test költsége 499 dollár. A kulcsrakész bútor nélküli árak 599 $ / m2-től kezdődnek.

A hosszú távú bérleti díjból származó jövedelem kiszámítása
 
Az ilyen jellegű villa bérleti díja 900 és 1100 dollár közötti. Feltételezzük, hogy átlagosan 1100 $ 11 hónapra (nem 12 hónap, korábban bérlő levelek esetében)

Teljes bevétel: 11.000 $
5% bérleti díj: 550 $
Egyéb költségek: 450 $
Nettó bevétel = 10.000 $

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB